fredag 2 juli 2010

Vi för familjetraditionen vidare.Förra året när stora dottern slutade ettan gjorde hon armband till sina lärare. I år var det lilla dotterns tur. Hon börjar sexårsklass efter sommaren och igår gick hon sista dagen i förskolan. Och jag som tyckte att hon alldeles nyss började, otroligt.
Hur som helst så har även hon gjort armband till sina förskolefröknar. Lite hjälp har hon förstås fått men alla armband är ett samarbete mellan oss där hon har valt pärlor och designat medan jag hjälpt till med tekniken och kommit med några tips här och där.

Dessa armand tycker jag verkligen mycket om särskillt till sommaren. Det påminner ju mycket om det ena som stora tjejen gav bort förra sommaren men det är lilla tjejens design som hon skapat utan förlaga. Hon gillade de stora krakelerad kvartspärlorna och de blommiga lampworkpärlorna. De stora gröna sötisarna var mitt förslag.Det här armbandet är det där jag haft mest att säga till om. Det är jag som valt färgskalan och dottern som hittade de finaste bruna pärlorna. Jag blev nöjd, det känns lite lyxigt trots den kanske lite murriga färgskalan (dottern hade nog önskat lite mera färg)
Denna härliga pärlkombination är helt dotterns. Jag skulle aldrig kommit på att sätta pärlorna två och två eller att blanda de rosa och bruna nyanserna så här fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar