måndag 21 februari 2011

Syfestival igår

Var på syfestivalen igår tillsammans med Lillasyster och Flufftoffla med dotter. Vi hade en trevlig och inspirerande dag. Travade runt bland pärlbutikerna med döttrar som plockade pärlor som smågodis, tja det gjorde nog vi också :-)


Jag shoppade lite härliga turkosförgade agater, lite berlocker (i påsarna) och mina favoritlås. De är magnetlås och suveräna till armband. Så kunde jag inte motstå glittrande, facetterade rondeller i olika färg.
Dottern shoppade minst lite mycket.

Tittade även på ljuvliga tyger men köpte inget. Har trots allt mer tyg än vad jag använder. Sucktade efter fina tyger från Znok och JNY Jag skulle verkligen vilja ha en klänning av det rengbågsrandiga till Lillasysters dansuppvisning senare i vår men hon var själv ganska sval inför tyget och jag ganska tveksam på min förmåga och tid till att sy en klännig till henne, så jag avstod.
Brunt brukar inte vara min favoritfärg men de bruna Znokdjuren gillar jag verkligen.Visst är den härlig den här kuddhögen. Vilken kudde som helst skulle jag vilja ha. När jag har massor med tid någon gång i framtiden skall jag lära mig brodera så vackra kuddar men nu nöjer jag mig med att njuta av bilden. För den som vill skapa dem så finns material hos Fingerfärda

2 kommentarer:

  1. Vilka härligt varierande blogginlägg du skriver! Å så fina pärlor.. Jag var inte på Syfestivalen denna vändan men jag var där i november förra året och minns att jag tänkte på alla vackra pärlor då.. Som smågodis tänkte jag och gick och fingrade på dom som en liten unge.. ;o))
    Fina fina saker du köpte och det ska bli intressant att se vad det blir av det.

    SvaraRadera
  2. Tack för berömmet :-) Det skall bli roligt att se vad det kan bli av de fina pärlorna. Jag skall skärpa mig och blogga lite om det jag gör också.

    SvaraRadera