lördag 29 oktober 2011

Höstpasteller

 Som utlovat kommer nu fler armband i höstiga pasteller. Det blev visst en riktig bildbomb det här inlägget :D
Men det kan man kanske stå ut med.
 Först ut två roliga rasselarmband med rosa gemensamt. Men det är roligt att leka med nyanser och få så olika uttryck. 


 Det första armbandet går i rosa och grått och är egentligen väldigt enkelt. De flesta pärlor är i samma form och storlek, bara de rosa kuberna avviker. Det syns inte så bra på bilden tyvärr men det finns även några berlocker.


 Detta armband går i rosa, beige och även lite brunt. Det är fullt av fina sötvattenspärlor i två nyanser och så accenter i melonrosa och en nästan lila nyans. Till detta kommer även blommor och några berlocker.

 Lyxig höstpastell med en liten ängel. De fina rondellerna kommer igen i detta armband. Här tillsammans med stora gråa sötvattenspärlor, grå vaxpärlor, och ljust lila facetterade glaspärlor. Armbandet har en förlängningskedja och klolås. Örhängen av egengjorda ringar i silverfärgad koppartråd.

 Här återkommer det blå höstpastellarmbandet som nu fått sällskap av ett par, i mitt tycke, mycket fina örhängen. 

För övrigt så laddar jag förstås inför syfestivalen som är nästa helg. De senaste gångerna har jag haft någon av döttrarna med mig men i år skall de åka bort så jag får gå barnfri. Det känns fint. Det är jättekul att shoppa pärlor med döttrarna men de tröttnar snabbt och vill absolut inte titta på något annat än pärlor. Medan jag funderar på att vida vyerna och kanske våga mig på att prova att sticka något också. En enkel sjal kanske.

2 kommentarer:

  1. Du ska absolut prova att sticka!! Det är störtkul som omväxling. Tänkte också shoppa på mässan...

    SvaraRadera
  2. Jättefina smycken, speciellt i de blågrå nyanserna!/ Marie-Louise

    SvaraRadera